Van bevlogen stad tot slimme spijker

Nieuws

Opening Huis van de gemeente Wijchen

Afgelopen weekend is het nieuwe Huis van de gemeente Wijchen officieel geopend. Commissaris van de Koning Clemens Cornielje en burgemeester Hans Verheijen knipten samen het lint door. Zie ook de foto's op Facebook.

lint doorknippen.jpg

Burgemeester Hans Verheijen: “Wat is het gebouw achter mij toch mooi geworden. Het Huis van de gemeente kenmerkt zich door licht en ruimte. Precies zoals we willen zijn: open verbindend, ondernemend en optimistisch. We zijn strak binnen de tijd en strak binnen het beschikbare budget gebleven en dat was een hele stevige uitdaging. Ga straks naar binnen en laat u verrassen."

Voor de verbouwing van dit voormalig Rabobankkantoor verzorgde De Twee Snoeken de Total Engineering: architectuur, interieurarchitectuur, projectmanagement, kostenbewaking, directievoering, grafische vormgeving, brandveiligheidsadvies, duurzaamheidsadvies etc.

_ylf4383 buiten recht van voor.jpg

“Wij kregen als gemeente een prachtige kans om ons werk uit te leggen en ons fraaie Huis te laten zien. En dat Huis is écht van iedereen. (…) Ik wil iedereen bedanken voor de mooie en spontane reacties die we hebben ontvangen.” Aldus de burgemeester.

We bedanken het Bouwteam:
  • Akkermans Interieurbouw
  • Bouwbedrijf Van Grootheest
  • Constructeur JVZ
  • Huisman en van Muijen installatieadviseurs
  • Ingenieursbureau Ulehake
  • ITN Installatietechniek B.V.
_ylf4015 .jpg
1e foto en citaten: wijchen.nieuws.nl

Deze producten/diensten van De Twee Snoeken zijn wellicht ook interessant voor u:

0,4063 seconds