Loading...

Implementatiemanager woningcorporaties


Wij zoeken…
Een implementatiemanager die de introductie van ons innovatieve ICT-product Smart Twin bij woningcorporaties tot een succes maakt. Hierbij zijn kennis van deze branche en affiniteit met ICT belangrijk. Daarnaast heb je ervaring in de functie van projectleider bij technisch complexe implementatieprojecten met een groot afbreukrisico.

Opleiding: geen specifieke opleiding vereist, minimaal HBO denk- en werkniveau en affiniteit met ICT.
Ervaring: minimaal 3 jaar ervaring als projectleider van grote implementatieprojecten. Pré: uitgebreid netwerk bij woningcorporaties.
Competenties: zelfstandig, communicatief vaardig, resultaatgericht, flexibel, goed kunnen samenwerken, leidinggevende kwaliteiten.
Aantal uren: 36 – 40 uur per week.
Startdatum: per direct/in overleg.
Interesse? Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geertje Cousin (operationeel directeur) of Henk van Evert (HRM) via ons algemene telefoonnummer: 073 614 04 07.

Ben jij de ervaren implementatiemanager die echt iets wil gaan betekenen in de wereld van morgen? Bij De Twee Snoeken krijg je de kans om alles uit de kast te trekken. Ons team van designers, programmeurs en engineers werkt momenteel keihard aan het verduurzamen van Nederland. Dit doen we met de ontwikkeling en implementatie van onze ICT-innovatie Smart Twin. En daarbij kunnen wij jouw expertise goed gebruiken.

Wat is Smart Twin?

Onder de naam Smart Twin maken we dynamische 3D-modellen van woningen. Deze modellen zitten vol bouwkundige en bouwfysische informatie en bieden daarmee minutieus inzicht in de samenstelling en potentie van gebouwen. Zo helpen we woningcorporaties met het toekomstbestendig beheer van hun vastgoedportefeuille. Op basis van alle beschikbare woninginformatie biedt Smart Twin op ieder moment de meest actuele berekeningen, scenario’s, adviezen en rapporten. Zo wordt vastgoedbeheer voorspelbaar en veel beter te controleren en te sturen. Wanneer een corporatie groot onderhoud of verduurzaming overweegt, laat Smart Twin aan de hand van scenario’s zien welk veranderpotentieel de betreffende wijk heeft. Daarbij wordt duidelijk wat de financiële en bouwtechnische consequenties zijn van bepaalde aanpassingen.

Wat ga je precies doen?

Je gaat aan de slag met de introductie en implementatie van Smart Twin bij woningcorporaties, met hoge klanttevredenheid als resultaat. Met jouw kennis van hun werkwijze en methodieken zet je de lijnen uit van dit proces. Je zorgt voor een goede implementatie van de software en een optimale afstemming met de interne processen binnen de corporatie. Ook coördineer je de interne teams van woningcorporaties bij het gebruik van de software. Lopen zij in dit traject tegen problemen aan? Dan onderzoek je waar de knelpunten zitten en hoe deze kunnen worden opgelost. Zo leid je de volledige introductie van Smart Twin in goede banen en worden woningcorporaties optimaal ondersteund. Ook ga je met geïnteresseerde corporaties brainstormen over de mogelijkheden die Smart Twin hen kan bieden.

Wat bieden we?

Een uitdagende, leidinggevende functie in een dynamisch bedrijf. Wat je gaat verdienen is uiteraard afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Hoe dan ook val je onder de CAO voor architectenbureaus. Dat wil zeggen dat niet alleen de primaire, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn.

Wie zijn we en wat doen we?

Smart Twin is het nieuwe softwareproduct van De Twee Snoeken. Als softwareontwikkelaar en architectenbureau werken wij dagelijks aan het verbeteren van de leef- en werkomgeving van bewoners en gebruikers van gebouwen. Dat doen we met veel passie en toewijding. Onder één dak vind je zo’n 100 architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en reserveren graag een werkplek voor je. Meer informatie over onze organisatie en onze projecten vind je op www.tweesnoeken.nl en woonconnect.nl/smarttwin.