Loading...

Bouwkundig modelleur digitale woningen


Wij zoeken…
een bouwkundig modelleur die de 3D-woningen van ons innovatieve ICT-product Smart Twin vorm gaat geven voor woningcorporaties en particuliere woningen. Hierbij maak je gebruik van jouw bouwkundige kennis. Je werkt met gloednieuwe, innovatieve technologie die continu verder verbeterd wordt. Daarom is affiniteit met ICT een pre.

Opleiding: MBO of HBO Bouwkunde.
Ervaring: Bouwkundige kennis is vereist. Ervaring met CAD-pakketten en affiniteit met ICT is een pre.
Aantal uren: 16 - 40, in overleg.
Startdatum: November 2022.
Interesse? Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk van Evert (HRM) via ons algemene telefoonnummer: 073 614 04 07.

Ben jij de bouwkundig modelleur die echt iets wil gaan betekenen in de wereld van morgen? Bij De Twee Snoeken krijg je de kans hier jouw steentje aan bij te dragen. Ons team van designers, programmeurs en engineers werkt momenteel keihard aan het verduurzamen van Nederland. Dit doen we met de ontwikkeling en implementatie van onze ICT-innovatie Smart Twin. En daarbij kunnen wij jou goed gebruiken.

Wat is Smart Twin?

Onder de naam Smart Twin maken we dynamische 3D-modellen van woningen. Deze modellen zitten vol bouwkundige en bouwfysische informatie en bieden daarmee minutieus inzicht in de samenstelling en potentie van gebouwen. Zo helpen we woningcorporaties met het toekomstbestendig beheer van hun vastgoedportefeuille en particulieren in het verbeteren van hun woning. Op basis van alle beschikbare woninginformatie biedt Smart Twin op ieder moment de meest actuele berekeningen, scenario's, adviezen en rapporten. Zo wordt vastgoedbeheer voorspelbaar en veel beter te controleren en te sturen. Wanneer een corporatie groot onderhoud of verduurzaming overweegt, laat Smart Twin aan de hand van scenario’s zien welk veranderpotentieel de betreffende wijk heeft. Daarbij wordt duidelijk wat de financiële en bouwtechnische consequenties zijn van bepaalde aanpassingen.

Wat ga je precies doen?

Je gaat aan de slag met het modelleren van digitale woningen. Op basis van allerlei openbare data en bouwtekeningen van (corporatie)woningen stel je deze 3D-modellen samen. Bouwkundige kennis is daarbij natuurlijk noodzakelijk. Zo gaan de digitale woningen zoveel mogelijk lijken op de werkelijke woningen waardoor bijvoorbeeld energieberekeningen steeds nauwkeuriger worden. Een Smart Twin!

Wat bieden we?

Een doorgroeifunctie in een jong en dynamisch team. Indien gewenst is thuiswerken bespreekbaar. Het aantal uren dat je gaat werken laten we aansluiten op jouw mogelijkheden, dus b.v. een duale HBO-studie kan hiermee prima gecombineerd worden. Wat je gaat verdienen is uiteraard afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Hoe dan ook val je onder de CAO voor architectenbureaus. Dat wil zeggen dat niet alleen de primaire, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn.

Wie zijn we en wat doen we?

Smart Twin is het nieuwste softwareproduct van De Twee Snoeken. Als softwareontwikkelaar en architectenbureau werken wij dagelijks aan het verbeteren van de leef- en werkomgeving van bewoners en gebruikers van gebouwen. Dat doen we met veel passie en toewijding. Onder één dak vind je zo’n 100 architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers. Meer informatie over onze organisatie en onze projecten vind je op www.tweesnoeken.nl en www.smarttwin.nl.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Wil je meer weten over de functie, onze organisatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Henk van Evert (HRM) via 073 614 04 07.

Vacatures

We zijn op zoek naar nieuwe Snoeken!