Van bevlogen stad tot slimme spijker

Lopende projecten

Belevingscentrum Appèl, 's-Hertogenbosch

In het hoofdkantoor aan de A2 ter hoogte van Rosmalen, ontvangt Appèl binnenkort haar relaties in een vernieuwend en inspirerend hospitality-concept.

49 Appartementen Eindhovenlaan, 's-Hertogenbosch

Dit complex is ontworpen voor BrabantWonen. De appartementen worden het nieuwe thuis van samenwonende partners, waarvan er één zorgbehoeftig is of begeleiding nodig heeft.

Woningen Pastoor Attendorenstraat, Gemert

Voor Stichting Goed Wonen ontwerpen we in samenwerking met Inbo en Van den Pauwert Architecten een woonwijk aan het Prinetius plantsoen. Speciale aandacht is er voor het betrekken van inwoners en omwonenden en het behoud van groen.

Rijkskantoor Cascade Groningen

Interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken.

Multifunctioneel Gemeentehuis Waalre

Restauratie en nieuwbouw.

Gemeentehuis Meijerijstad Veghel

Renovatie en interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken.

Gemeentehuis Oldebroek

Renovatie en interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken.

Stadhuis Amsterdam

Uitvoerend hoofdarchitect van de renovatie van het stadhuis en interieurontwerp kantoren. Tevens supervisie over en technische uitwerking van de interieurontwerpen van andere betrokken architectenbureaus.

Medische Faculteit VU Amsterdam

Interieurontwerp voor de publieke voorzieningen van gebouw Medische Faculteit van de VU Amsterdam

Stadskantoor ’s-Hertogenbosch

Renovatie en interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken

Stadhuis ’s-Hertogenbosch

Interieurontwerp vergaderruimte

Rijkskantoor Breda

Interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken

Hoofdkantoor Enexis Zwolle

Interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken

Gemeentehuis Wijchen

Renovatie en interieurontwerp t.b.v. Het Nieuwe Werken

Cultureel Centrum Rucphen

Nieuwbouw Cultureel Centrum Rucphen

Sporthal Dillenburg Drunen

Nieuwbouw Sporthal

Interieur ontwerp

De Twee Snoeken staat voor integraal ontwerpen. Onze interieurarchitecten werken dan ook nauw samen met vormgevers van ons architectenbureau en met andere disciplines binnen het bedrijf, waaronder de grafische- en communicatieafdeling.

Wij werken vanuit een conceptuele benadering. Die begint met een uitvoerig gesprek met de opdrachtgever en met een analyse van de ruimte en het programma van eisen. Door middel van een creatief onderzoek proberen wij duidelijkheid te scheppen in de wensen van de opdrachtgever en gebruikers. Onze analyse en dialoog met de betrokkenen, vertalen wij vervolgens in een concept. Een ontwerp dat past bij het gebouw en de identiteit van de opdrachtgever en dat aansluit bij de beleving van de gebruikers.

Wij vinden dit van belang omdat de vormgeving van een interieur meer is dan het bedenken van een goede ruimtelijke indeling en de inrichting van die ruimte met passend meubilair. Interieurarchitectuur gaat ook over emotie, sfeer en identiteit. Zaken die soms tamelijk ongrijpbaar lijken en vaak verduidelijking behoeven. Wij proberen hierop meer zicht te krijgen door middel van gesprekken, de samenstelling van materialen- en kleurenboards, schetsen en visualisaties. Met behulp van deze middelen leveren we maatwerk dat op de wensen van de opdrachtgever en gebruikers is toegesneden.

Onze interieurontwerpen worden gekenmerkt door gevoel voor verhouding, kleur en stijl, liefde voor materialen en stoffen, functionele doelmatigheid, productkennis en besef van duurzaamheid. We hebben ruime ervaring met uiteenlopende opdrachten, variërend van woonhuizen, winkels, bedrijven en horeca tot kantoren, zorginstellingen, gemeentehuizen, scholen en andere openbare gebouwen.

Deze producten/diensten van De Twee Snoeken zijn wellicht ook interessant voor u:

0,5938 seconds