Stadskantoor - Zwolle


De gemeente Zwolle wilde met de herinrichting van het stadskantoor een uitnodigende ontmoetingsplek voor burger en gemeente creëren, gericht op optimale dienstverlening.

Ontmoeting en samenwerking zijn geconcentreerd in het hart van het stadskantoor, in het werkrestaurant op de eerste verdieping. Dit is een multifunctionele plaza, waar burgers en medewerkers  kunnen eten, vergaderen, werken, zakendoen en netwerken.

Daarnaast is een nieuwe kantooromgeving gerealiseerd, die op Het Nieuwe Werken is toegesneden. Het  bestaande cellenkantoor is omgebouwd naar een activiteitgerelateerde werkomgeving, wat een flinke ruimtebesparing oplevert. De twee bovenste verdiepingen van het stadskantoor zijn vrijgespeeld en verhuurd aan belastingkantoor GBLT, waarvoor wij tevens het interieur hebben ontworpen.

De open werkomgeving bevat zones met open en gesloten werkplekken en faciliteert individueel werken ensamenwerken. De focus in de  inrichting van het interieur ligt op ontmoeting. Een herkenbare kleurstelling zorgt daarbij voor de identiteit en herkenning.

toon meer informatie