CINOP - 's-Hertogenbosch


De Twee Snoeken heeft in opdracht van projectmanager HEVO het interieur voor CINOP verzorgd. 

Het motto ‘Een leven lang leren’ is gebruikt als basis voor het interieurconcept. Dit is verbeeld in een lange houten loper die door het hele gebouw naar de verdiepingen loopt. De loper symboliseert de doorgaande en opgaande ontwikkeling van de mens. In het kantoor beweegt die lijn zich van zich van levendigheid op de begane grond naar steeds meer rust op de verdiepingen. 

Het kantoorpand, gebouwd door Heijmans, ontving bij de opening het BREEAM-certificaat ‘Very Good’ (3 sterren) voor de gerealiseerde duurzaamheid. Het kantoor is het eerste gebouw in ’s-Hertogenbosch met dit certificaat! Ook het door ons ontwikkelde interieur is meegenomen in deze beoordeling. Hierin hebben we onder andere gelet op milieubewust en duurzaam materiaalgebruik: het type vloerafwerking, systeemwanden, en maatwerk meubilair. Maar ook op de indeling van de ruimte, zoals de positie van werkplekken ten opzichte van het binnenvallende daglicht.

Foto's: Yvonne Lukkenaar
toon meer informatie