OcÚ - 's-Hertogenbosch


Het kantoor en het kantoorinterieur van Océ zijn vormgegeven door De Twee Snoeken. Hierdoor is een ideale afstemming ontstaan tussen de ruimtelijke eisen en kwaliteiten, arbotechnische eisen en functioneel gebruik, de gewenste identiteit, uitstraling en sfeer en beleving van het geheel. Die combinatie van architectuur en binnenhuisarchitectuur maakt het kantoorconcept tot een samenhangend geheel.

Bij de open werkplekken is bewust gekozen voor een ingetogen kleurstelling. De vaste elementen in het middengebied zijn in heldere opvallende kleuren uitgevoerd. De middenzone is symmetrisch qua opzet, waarbij in het midden van het kantoor de kopieermachines van Océ staan opgesteld. Hiermee ontstaat in het hart van het kantoor een informele showroom. Het ruimtelijke, open karakter van de kantoorruimte wordt versterkt door overwegend gebruik te maken van transparante wanden. Naast het kleurconcept, wordt de identiteit van het interieur in hoge mate bepaald door de toepassing van fotokunst. Op deze wijze is de identiteit van het bedrijf met het interieur verweven en zijn sfeervolle werplekken gecreëerd.

Foto's: Norbert van Onna
toon meer informatie