Van bevlogen stad tot slimme spijker

Consultancy

Consultancy is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Bij software gaat het hierbij om de implementatie van software in uw organisatie of om praktijkbegeleiding bij BIM-trajecten en BIM-projecten. U kunt onze deskundigen inhuren voor hulp bij de juiste toepassing van de (3D/BIM) werksystematiek, of voor projectleiding of ondersteuning bij de tekenproductie.

Wij adviseren u ook ten aanzien van bij- of nascholingstrajecten van uw medewerkers en verzorgen hiervoor maatcursussen, die helemaal op uw behoeften en wensen zijn toegesneden. Neem voor een advies op maat contact op met de afdeling Verkoop via 073 6140407.


Online Kennisinjectie: Snel en praktisch 

Een Online Kennisinjectie is een erg intensieve manier van kennisoverdracht, praktisch en to the point. Je kunt zelf het aantal deelnemers bepalen. Je betaalt niet per cursist, maar per sessie van 1,5 uur. Er zijn geen digitale voorrijkosten en je hoeft onze adviseur geen kopje koffie aan te bieden. We bieden de Kenninsinjectie aan tegen een scherp tarief! 

Hoe werkt het?
We leggen contact via internet en kunnen zo met elkaar communiceren en op elkaars schermen meekijken. Je kunt dus ook vragen stellen over projecten waar je op dit moment aan werkt. Meer informatie vindt u hier.
 
kennisinjectie-2.jpg
0,4063 seconds