Van bevlogen stad tot slimme spijker

Bouwsoftware en BIM

De  samenwerkende software van De Twee Snoeken biedt alles wat software kán bieden voor BIM.

De Twee Snoeken Software
Het gebouwmodel van De Twee Snoeken is het centrale ‘zenuwcentrum’ van verschillende bouwkundige programma’s. Via dit knooppunt kunnen die programma’s met elkaar communiceren en onderling gegevens uitwisselen. Ontwerpers, tekenaars, toetsers, bestekschrijvers en kostendeskundigen kunnen zo werken samen aan een projectmodel.

Het softwarepakket Adomi met de applicatie ASD en de BouwConnect Bibliotheek (BCB) spelen een vitale rol in dit digitale gebouwmodel. BIMmen is mogelijk dankzij de intelligente informatie die in de BCB is opgeslag en: technische informatie over bouwdelen/producten/materialen, bouwfysische informatie, CAD, bestekteksten, prijzen en informatie over wet- en regelgeving in de bouw.

logo.jpg Voor meer informatie over BIM en onze bouwsoftware 
gaat u naar de software.tweesnoeken.nl.

BouwConnect
In 2010 zijn De Twee Snoeken en KPN Getronics een samenwerkingsverband aangegaan in BouwConnect. Doel is de BCB versneld door te ontwikkelen tot dé informatiestandaard voor de Nederlandse bouw. Daarnaast ontwikkelt BouwConnect een communicatieplatform om de communicatie tussen partijen in de bouw te optimaliseren. 

logo witte achtergrond.jpg Voor informatie over de BCB en het BC platform 
gaat u naar de info.bouwconnect.nl.

WoonConnect
De meest recente fase in onze software-ontwikkeling gaat BIM inmiddels ver te boven! Het projectmodel is doorontwikkeld tot een ultiem integraal gebouwmodel gebaseerd op de BouwConnect Bibliotheek: WoonConnect. Eén online omgeving waarin alle benodigde informatie voor alle bouwpartijen samenkomt. Deze woningconfigurator-technologie overtreft alle consumentgerichte bouwconcepten van dit moment.

logo woonconnect_vierkant.jpg Meer over WoonConnect vindt u op www.woonconnect.nl 
0,4063 seconds